SAMSUN / ATAKUM - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Kas

29 Kasım 2023 tarihinde okulumuzda gerçekleşen veli toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma programımız Anaokulumuzun da katkısıyla okul bahçesinde ve sonrasında okul konferans salonundaki müstakil program ile devam etmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını konferans salonumuzda kutladık. Okul müdürümüz Kurtuluş Çelik yaptığı konuşmada öğrencilerimizin bayramlarını kutlayarak programda emeği geçen Nevin Çabuk,Ali Fuat Tuncer ve Şükriye Atasoy öğretmenlerimize teşekkür etmiştir.

Yaşasın Cumhuriyet.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılında Anaokulumuzdaki öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı kutlama gösterileri. Yüzyılımız kutlu olsun!

Anaokulu Hoşgeldin Sonbahar Etkinliğimiz

Ekm

Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Akın bey ve Erkan bey. Okulumuzu güzelleştirmek ve çevresini işler vaziyette tutmak için ellerinden gelen çabayı sarfettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Kurtuluş Çelik.

Ekm

Sayın Yusuf USLU'nun okulumuza bir zanaatkar olarak sağladığı maddi ve manevi destekten dolayı Cumhuriyet Anadolu Lisesi ailesi olarak teşekkür eder, hayat boyu sağlık ve başarılar dileriz.

Eyl

Deprem güçlendirme tamamlanması ile okulumuzun tören alanı Bayrak direğine Atakum Belediyesine bom aracı göndererek katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuz öğrencilerinin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı boyunca kullanabilecekleri okul formaları ekteki resimde sunulmuştur. Geçtiğimiz yıl kullanılan kıyafetlerin aynısıdır. Yaz sezonu için kısa kollu, kış sezonu için uzun kollu okul forması ve altına giyilecek koyu renk (siyah veya lacivert) bir pantolon, öğrencilerimizin eğitim saatleri boyunca giymesi gereken okul kıyafetleridir. İsterse öğrenciler iki sezon için de tek bir formayı (kısa veya uzun kol) tercih edebilir. Resimde görülen sweatshirt ve ince mont zorunlu değildir. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.