SAMSUN / ATAKUM - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Ağu

Pansiyon kayıtlarımız devam etmekte olup okul öğrencilerimizin Md.Yrd. Melahat BAYRAM'a, diğer okullardaki öğrencilerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Ağu

Ana sınıfı öğrencilerimizin velileriyle 4 Eylül pazartesi günü saat 10.00'da ana sınıfında uyum eğitimi için hazır bulunmalarını rica ederiz.

Ağu

Değerli öğrencilerimiz 2023-2024 eğitim öğretim yılı 11 ve 12.siniflara yönelik "Destekleme Yetiştirme" kurs başvuruları 24/28 Ağustos tarihleri arasında aşağıdaki adresten yapılabilecektir. Sistem üzerinden almak istediğiniz dersleri tercih edebilirsiniz. Bir dersin açılması icin en az 16 öğrencinin olması gerekmektedir. Kurslarimız mümkün mertebe hafta sonu planlanacaktır. Kurslar 4 Eylül'de başlayacaktır. Bilgilerinize.

Kurslara katılmak isteyenler, https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresindeki e-Kurs modülü üzerinden başvurabilecektir.

Ağu

2023 -2024 Egitim ögretim yılında okula gidiş-gelişler için servis hizmetini tercih edecek öğrencilerin iletişime geçecekleri firma NEHİR TUR'dur.

İletişim bilgileri;

Tem

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılında 9. sınıfa geçmiş ve okulumuza yerleştirilen ögrencilerin kayıt işlemleri bakanlık merkezi yerleştirme sistemi tarafından otomatik olarak gerçekleştirilmiştir. Velilerimizin herhangi bir ek işlem yapmasına gerek yoktur. İhtiyaç halinde yeni bilgilendirmeler ileriki tarihlerde okulumuz web sayfasindan yapılacaktır.

Velilerimize Duyurulur

Tem

Okulumuz geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında kendi binası deprem güçlendirmesi tadilatı gerçekleştiği için, zorunlu olarak eski Garip Zeycan Fen Lisesi binasında hizmet vermişti. Okulumuz tadilatının bitmiş olması sebebiyle önümüzdeki eğitim-öğretim yılında (2023-2024) kendi binasında hizmet vermeye devam edecektir.

Ayrıca okulumuz bahçesi içerisinde yer alan Ayşen Özyeğin kız öğrenci yurdu hizmetine devam etmektedir. Uzak illerden gelen öğrencilerimiz veya il içerisinde ulaşım sorunu yaşayabilecek olan öğrencilerimiz pansiyonumuza başvuru yapabilirler.

Öğrenci pansiyonumuzdaki imkanlar;

- 150 öğrenci kapasiteli

- Sürekli sıcak su

- Sabah, öğlen ve akşam üç öğün yemek

- Çalışma salonu ve internete bağlı bilgisayar odası

hizmetleri verilmektedir.

PANSİYON TAMAMEN ÜCRETSİZDİR.

Pansiyona başvuru ile ilgili detaylı bilgi için okulumuzu arayabilir veya mail adresimize mail atabilirsiniz.

Okul Tel: 0362 - 437 01 83

mail: 751055@meb.k12.tr

Haz

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı Cumhuriyet Anadolu Lisesi mezuniyet törenimiz. Tüm mezun olan öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyoruz.

Eyl

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı toplantımızı hijyen-maske-mesafe kurallarına uygun olarakj konferans salınunda gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okulumuz için başarılı, sağlıklı, huzurlu bir eğitim öğretim yılı temenni ediyoruz.